ΔΑΣ – ΠΑΜΕ: Κάλεσμα σε αγώνες

Κάλεσμα για κλιμάκωση του αγώνα, χωρίς καμία καθυστέρηση, απευθύνει η συνδικαλιστική παράταξη ΔΑΣ-ΠΑΜΕ της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου, προκειμένου να ανακοπούν οι αντεργατικές προθέσεις της κυβέρνησης και τα σχέδια της εργοδοσίας.

Παράλληλα, σε σημερινή συνέντευξη τύπου, άσκησαν κριτική στην πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚΒ – και γενικότερα στην στάση της ΓΣΕΕ – λέγοντας πως στην ουσία υπηρετεί τις επιδιώξεις της Ε.Ε. για τα εργασιακά ζητήματα, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Όπως χαρακτηριστικά, τόνισε ο κ. Κώστας Στεργίου, όταν την 1η Μάρτη συνεδρίασε η ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΣ-ΠΑΜΕ κατέθεσε εισήγηση, ζητώντας να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες αντίδρασης στα προωθούμενα αντεργατικά μέτρα. Η πλειοψηφία, ωστόσο, αρνήθηκε την συζήτηση του θέματος, παραπέμποντας στην συνεδρίαση της ολομέλειας στις 3 Απριλίου.

“Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός εναγκαλίζεται πλήρως με τις απόψεις της εργοδοσίας. Δίνουν χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση και την εργοδοσία να υλοποιήσει τις επιλογές της. Δεν πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση στην αγωνιστική κλιμάκωση. Η μόνη ελπιδοφόρα επιλογή βρίσκεται στους ταξικούς αγώνες” επισήμανε ο κ. Στεργίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος