Διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες από το δήμο Βόλου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο δήμος Βόλου θα φροντίσει, ώστε να μην υπάρξει καμία οικογένεια που θα στερηθεί τα βασικά για το Πασχαλινό της τραπέζι.

Έτσι τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, στις 10 το πρωί στα Δημαρχεία Βόλου και Νέα Ιωνίας θα γίνει διανομή κρέατος σε οικογένειες του Δήμου, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες, με την κρίση της πανδημίας να κορυφώνεται.

Οι οικογένειες, που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές, των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Τέλος σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη παροχή προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας είναι έκτακτη και ανεξάρτητη από τις πάγιες παροχές, που γίνονται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος