Δήμαρχος Βόλου για εμπλοκή του σε περιστατικό βίας: “Αν γινόταν πάλι σήμερα, έτσι θα αντιδρούσα”

“Αν γινόταν πάλι σήμερα, έτσι θα αντιδρούσα”, επισήμανε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για το περιστατικό βίας, που εκτυλίχθηκε μεταξύ αυτού και ενός μοτοσικλετιστή το περασμένο Σάββατο σε δρόμο της Αθήνας, με το βίντεο να γίνεται viral. Επανέλαβε, όπως και στη γραπτή δήλωσή του μετά το περιστατικό, ότι η αντίδρασή του είναι αυτή ενός φυσιολογικού ανθρώπου που αισθάνεται ότι προσβάλλεται.

Ειδικότερα, ο κ. Μπέος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων στο πλαίσιο των σημερινών αγιασμών για τη νέα σχολική χρονιά, επισήμανε:

«Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα θα το συζητήσουμε. Κανένα πρόβλημα. Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα κατά την προσωπική μου επίσκεψη σε έναν γιατρό για θέματα υγείας και μετά σε ένα ραντεβού που είχα στον αρμόδιο Υπουργό στην Αθήνα και όχι στον Βόλο όπως γράφτηκε εκ παραδρομής. Την περασμένη Δευτέρα. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, να μην πω το 99%, να πω το 90% όταν σου βρίζουν τη μάνα, την οικογένεια και δέχεται ευθεία απειλή ο αδερφός σου, αντιδράς. Εγώ έτσι έχω μάθει. Είμαι αυθόρμητος, ειλικρινής και χωρίς ψέματα και υποκρισίες. Είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, ενεργός και αυτό έκανα. Κακώς έγινε βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά αν γίνει ξανά σήμερα, έτσι θα αντιδράσω. Εγώ δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών ιδιαίτερα, που εξυπηρετούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Εγώ κρίνομαι και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών καθημερινά και αυτοί θα με κρίνουν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος