Ένα μισθό ο Αχ. Μπέος και το 50% των αντιμισθιών οι αντιδήμαρχοι για τους πυρόπληκτους

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Μαντούδι η αποστολή του δήμου Βόλου με τρόφιμα και φάρμακα που παραχώρησαν πολίτες αλλά και εταιρείες για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος ανακοίνωσε ότι διαθέτει τις αποδοχές ενός μήνα, που λαμβάνει ως Δήμαρχος, για την ενίσχυσή τους.Ακόμη ζήτησε από τους αντιδημάρχους να διαθέσουν το ήμισυ μιας μηνιαίας αντιμισθίας τους, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν προς ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Ένα μισθό ο Αχ. Μπέος και το 50% των αντιμισθιών οι αντιδήμαρχοι για τους πυρόπληκτους

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, ο κ. Μπέος προέτρεψε όλα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, ανά την χώρα, να πράξουν αναλόγως και βεβαίως την ίδια προτροπή απηύθυνε στα 300 μέλη του Κοινοβουλίου, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, καλύπτοντας κάποιες από τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν.

Ένα μισθό ο Αχ. Μπέος και το 50% των αντιμισθιών οι αντιδήμαρχοι για τους πυρόπληκτους Ένα μισθό ο Αχ. Μπέος και το 50% των αντιμισθιών οι αντιδήμαρχοι για τους πυρόπληκτους
Στην αποστολή του δήμου συμμετέχουν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Απ. Μαλαματίνης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Θέμης Τζούνης, η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, Σοφία Χάλαρη και ο συνεργάτης του Δημάρχου, Γιώργος Σκλιάς, και μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, φάρμακα και άλλα) που συγκεντρώθηκαν
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ενημερωθεί η κεντρική διοίκηση για την πρόθεση φιλοξενίας, από πλευράς Δήμου, πυροπλήκτων στην πόλη μας, αν τούτο κριθεί αναγκαίο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος