Κανονικά οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο – Στη φωταγώγηση του δένδρου η Άννα Βίσση

Κανονικά θα γίνουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο και σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την διασπορά του κορονοϊού, όπως διαβεβαίωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Τόνισε ότι οι προτροπές του κ. Αγοραστού να μην οργανωθούν εκδηλώσεις μαζικού χαρακτήρα λόγω της έξαρσης της πανδημίας στη Θεσσαλία, αφορούν ιδιώτες και όχι το δήμο Βόλου, που οργάνωσε τις καλύτερες δυνατές εκδηλώσεις για να χαρούν οι πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Εκτίμησε ότι «τραγικοποιείται η κατάσταση» με την πανδημία και ότι μόνο γιατροί και νοσηλευτές λείπουν, αλλά αυτό αφορά την κυβέρνηση”. «Στους εσωτερικούς χώρους των εκδηλώσεων θα εισέρχονται με πιστοποιητικό νόσησης ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Στους εξωτερικούς να προσέχουν όλοι να εμβολιαστούν, να φορούν μάσκες και τους ελέγχους θα κάνει η αστυνομία», επισήμανε.

Φέτος θα φιλοξενηθεί στην Πλατεία Πανεπιστημίου το θεματικό πάρκο του Πινόκιο, με δράσεις και θεάματα που οργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως τόνισε ο κ. Μπέος, το Εθνικό Ίδρυμα, Κάρλο Καλόντι. “Εμπνεύστηκα για το θεματικό αυτό πάρκο από τους πολιτικούς απατεώνες που υπήρχαν και υπάρχουν στο δημοτικό συμβούλιο και τους καλώ να μετέχουν ως κομπάρσοι στο θεματικό πάρκο. Έτσι  κι’ αλλιώς η ζωή τους είναι ένα ψέμα”.

Κανονικά οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο – Στη φωταγώγηση του δένδρου η Άννα Βίσση

Τις εκδηλώσεις θα ανοίξει η Άννα Βίσση με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στις 30 Νοεμβρίου, στις 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο θα δώσει συναυλία η Νατάσσα Θεοδωρίου, στις 20 Δεκεμβρίου οι αδελφοί Διονυσίου και στις 26 του μήνα ο Πέτρος Ιακωβίδης θα δώσει τρίωρη συναυλία στην εκδήλωση με τα φαναράκια. Το γεύμα αγάπης θα δοθεί στον Άγιο Νικόλαο στις 23 Δεκεμβρίου και θα μοιραστούν πάνω από 5.000 δέματα με τυποποιημένε εδέσματα.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Αγοραστού για την διοργάνωση εκδηλώσεων εν μέσω πανδημίας, επισήμανε ότι σίγουρα προέχει η ανθρώπινη ζωή, αλλά η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει lock down και όπως λειτουργούν όλα με μέτρα ασφαλεία έτσι θα γίνει και εδώ.

“Για μένα προσωπικά όταν καθημερινά γίνονται 400.000 rapid σε όλη την Ελλάδα και έχουμε 7.000 κρούσματα , εύχομαι να συνεχιστεί αυτό γιατί το ποσοστό διάδοσης δεν ξεπερνά το 1,5%. Πέρυσι δεν είχαμε το εμβόλιο γι’ αυτό τα μέτρα ήταν αυστηρά. Το ποσοστό νόσησης του πληθυσμού είναι της πλάκας. Θεωρώ ότι έχουν ληφθεί μέτρα και το σύστημα υγείας  είναι σε καλό δρόμο και το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι η έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών, αλλά αυτό αφορά την κυβέρνηση. Θα φιλοξενήσουμε χιλιάδες κόσμο και καλές γιορτές για όλους. Στους εξωτερικούς χώρους ό,τι γίνεται αφορά την ελληνική αστυνομία και όχι εμάς…”, κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος