Κινέζοι δημοσιογράφοι και bloggers στη Μαγνησία και το Πήλιο

Ομάδα είκοσι δύο bloggers και δημοσιογράφων από την Κίνα θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι γνωριμίας στη Μαγνησία και στο Πήλιο, από τις 26 ως τις 28 Οκτωβρίου, με σκοπό να καταγράψουν και να προβάλλουν στο διαδίκτυο τις ομορφιές της περιοχής, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης,  αυτό το ταξίδι γνωριμίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ένωσης Ξενοδόχων για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού και έχει ως επίκεντρο το blog ενός Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Πεκίνο. Οι Κινέζοι δημοσιογράφοι θα προβάλλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις Κίνας στιγμιότυπα από την παραμονή τους στη Μαγνησία και το Πήλιο.

Όπως τόνισε ο κ. Ζαφείρης το site που έχει δημιουργήσει ο Έλληνας επιχειρηματίας στο Πεκίνο έχει  μεγάλη επισκεψιμότητα, προβάλλει διαδικτυακά τις ομορφιές διαφόρων τουριστικών περιοχών της Ελλάδας και το κυριότερο είναι ότι εστιάζει σε διάφορες δραστηριότητες και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

« Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής θα φανούν μακροπρόθεσμα», επεσήμανε ο κ. Ζαφείρης και τόνισε ότι το Πήλιο και η Μαγνησία είναι μέσα στο πρόγραμμα των τουριστικών πακέτων που θα προωθηθούν στην Κίνα, ενώ από την πλευρά της η ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας έχει δώσει όλο το υλικό που χρειάζεται για να προβληθεί καλύτερα η περιοχή της Μαγνησίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος