ΚΝΕ: Αθλητικές εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Αθλητικές εκδηλώσεις οργανώνουν και φέτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών οι οργανώνεις Μαγνησίας της ΚΝΕ. Ειδικότερα διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ στο δημοτικό αθλητικό πάρκο στο Κάραγατς στις 7μ.μ.

Όπως τόνισε σε σημερινή(28/06/2021) συνέντευξη τύπου το μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ Γεωργία Χατζημπαλάση, η κυβέρνηση προχώρησε σε νόμο που επιτρέπει την παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση προϊόντων «φαρμακευτικής» κάνναβης αδιαφορώντας ακόμα και για τα όρια περιεκτικότητας που καθιστούν την κάνναβη ναρκωτικό. “Αυτός είναι ο καθρέφτης της καπιταλιστικής ανάπτυξης που βλέπει στην κάνναβη έναν από τους πιο ραγδαία αναπτυσσόμενους και επικερδείς οικονομικούς κλάδους Αυτές είναι οι «βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές» που προσπαθεί να «ανταγωνιστεί» η χώρα μας, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη συνολική απελευθέρωση της χρήσης και διάθεσης ουσιών”.

Τέλος τόνισε ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν κρυστάλλινη και τάσσονται ξεκάθαρα κατά όλων των ναρκωτικών ουσιών.  “Πρόοδος σήμερα είναι η νεολαία να κρατά την ζωή στα χέρια της, να παλεύει για αυτήν και όχι να την παραδίνει” δήλωσε η κ. Χατζημπαλάση.

Τέλος κάλεσμα συμμετοχής στο τουρνουά απηύθυνε ο γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ της ΚΝΕ Δημήτρης Νόκας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος