Νέα μεταγωγικά οχήματα στα Καταστήματα Κράτησης της Μαγνησίας

Με μηχανολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό έχουν ήδη ενισχυθεί τα Καταστήματα Κράτησης της χώρας, μεταξύ αυτών και του Βόλου και της Κασσαβέτειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προμήθεια περαιτέρω 50 μεταγωγικών οχημάτων εννέα θέσεων που θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιου Λιούπη  για το προσωπικό και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Τμημάτων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης της Μαγνησίας.

Ο Υφυπουργός επεσήμανε ότι  οι οργανικές θέσεις του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης, που προβλέπονται στα Τμήματα Εξωτερικής Φρούρησης του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας και του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου είναι καλυμμένες στο σύνολό τους.

Επιπρόσθετα, τα Τ.Ε.Φ.Κ.Κ., στο σύνολό τους, έχουν εφοδιαστεί με σύγχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και σαρωτές) και η πλειοψηφία αυτών έχει συνδεθεί με το διαδίκτυο και το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.), ενώ αξίζει να σημειωθεί η ενίσχυσή τους με αλεξίσφαιρα γιλέκα, μέσω δανεισμού από τις οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος