Πλωτή εξέδρα στο λιμάνι της Σκιάθου

Με απόφαση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, δόθηκε άδεια για να τοποθετηθεί στο τουριστικό λιμάνι της Σκιάθου μία πλωτή εξέδρα για να δένουν προσωρινά τα σκάφη. Η άδεια δόθηκε κατ’ εξαίρεση, καθώς η δημοτική αρχή του νησιού σκοπεύει να επανασχεδιάσει τη μαρίνα.

Με ενέργειες του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου έγιναν εργασίες επισκευής στις πλωτές εξέδρες που είχε εξασφαλίσει με δωρεάν  παραχώρηση το Δ.Λ.Τ. από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου το 2020. Στην πλωτή τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά pillars για παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, οι πλωτές συνδέθηκαν με τον τρόπο που προέβλεπε ο κατασκευαστής  ώστε να είναι ασφαλείς.

«Η πλωτή εξέδρα είναι αναγκαία υποδομή για την εξυπηρέτηση του θαλάσσιου τουρισμού με σκάφη αναψυχής αλλά και για τους επιχειρηματίες  που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας μέσα από τον επανασχεδιασμό της μαρίνας είναι να αυξηθούν οι θέσεις ελλιμενισμού, πέρα τον 150 τετραγωνικών μέτρων που προβλέπει η άδεια” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος