Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)

Σε λίμνη μετατράπηκε μια μεγάλη περιοχή στο Μαλάκι δεξιά του μεγάλου οικιστικού συγκροτήματος καθώς εκει συγκεντρώθηκαν νερά που δεν έχουν διέξοδο στη θάλασσα από ένα ρέμα της περιοχής. Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους είναι περίπου 15 άνθρωποι δύο από τους οποίους σε μια μονοκατοικία.

Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Νοτίου Πηλίου, Δημήτρης Ραματάς, “από χθες η περιοχή πλημμύρισε και πήγε η πυροσβεστική με ένα όχημα, όμως στάθηκε αδύνατο να απομακρυνθούν τα νερά που είναι πολλά. Σήμερα εστάλη και ένα αντλητικό μηχάνημα από την περιφέρεια που βοηθά στην άντληση των υδάτων”.

Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video) Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video) Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video) Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)

Ο κ. Ραματάς εξήγησε ότι η περιοχή πλημμύρισε γιατί μπαζώθηκε από την πάνω πλευρά του δρόμου από το στρατό που έχει στην περιοχή χώρο αναψυχής και δεν έχουν διέξοδο στη θάλασσα. “Από χθες είπαμε στο ζευγάρι που ζει στη μονοκατοικία να τους απομακρύνουμε και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο, αλλά δεν δέχθηκαν και έμειναν στο σπίτι, βάζοντας μπροστά ένα μεγάλο μάρμαρο για να μην μπουν μέσα τα νερά”. Μιλώντας στη Φρόσω Παύλου ο κ. Ραματάς επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνει παρέμβαση στην περιοχή και να ανοίξει το ρέμα, διαφορετικά το φαινόμενο θα επαναληφθεί. 

Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video) Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video) Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)

Πλημμυρισμένοι παραμένουν δρόμοι στα Καλά Νερά και οι κάτοικοι προσπαθούν να καθαρίσουν καταστήματα και σπίτια από νερά και λάσπες.

Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video) Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)

Βόλος: Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στο Μαλάκι -“Εγκλωβίστηκε” ζευγάρι σε μονοκατοικία (video)

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος