Βόλος: Προσφορά ειδών της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στο Γηροκομείο

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Δημοτική Οργάνωση Βόλου, του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας και περιηγήθηκαν στις Δομές του Ιδρύματος, αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενούς του, ενώ παρέδωσαν τρόφιμα, αναλώσιμα και παραιατρικό υλικό, που συνέλεξαν από δωρεές μελών του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στη συνέχεια, η Νομαρχιακή Επιτροπή συνάντησε τον Πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο και τον Διευθυντή κ. Γιώργο Ραπτόπουλο, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και για τις δρομολογημένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κοινωφελές Ίδρυμα της πόλης μας.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, τονίστηκαν, οι συνεχείς και υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και της Διοίκησης, να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, καθώς και να ρυθμιστεί επιτέλους νομοθετικά, το δίκαιο και πάγιο αίτημα, να συμψηφιστούν οι οφειλές προς το Ι.Κ.Α, με τα χρήματα που έχει να λάβει το Γηροκομείο, από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Να σημειωθεί πως από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ανακοινώθηκε ότι η συλλογή προϊόντων στα γραφεία της, θα συνεχιστεί για όλο τον Ιανουάριο, τις απογευματινές ώρες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές επισκέψεις σε κοινωνικές και εθελοντικές δομές του Νομού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος