Βόλος: Εικόνες που “πληγώνουν” τη νέα βιοκλιματική πλατεία Αλμυρού

Τη νέα βιοκλιματική πλατεία του Αλμυρού, που εντυπωσιάζει με την αισθητική και τη λειτουργικότητά της, φαίνεται ότι δεν σέβονται οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής. Οι εικόνες του Almyrosinfo.gr, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της άσχημης εικόνας που παρουσιάζει η καινούργια πλατεία του Αλμυρού, ειδικά τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της αφισορρύπανσης.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα οι αφισοκολλητές έχουν βρει τη χαρά τους και έχουν γεμίσει τους φανοστάστες με αφίσες για διάφορες εκδηλώσεις, από τα Φάρσαλα μέχρι την Κριθαριά. Οι αφίσες στις κολώνες είναι αντιαισθητικές και δεν αποτελούν μέρος της σύγχρονης εικόνας του βιοκλιματικού κέντρου του Αλμυρού.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στο θέμα της αφισορρύπανσης. Οι πολίτες του Αλμυρού, όπως φαίνεται, δεν σέβονται γενικά τη νέα βιοκλιματική πλατεία, καθώς ποδηλάτες και οδηγοί δικύκλων τη διασχίζουν παράνομα, οδηγοί παρκάρουν σε σημεία που δεν επιτρέπεται, παρότι υπάρχει χώρος στάθμευσης στα εκατό μέτρα από την πλατεία, ενώ ακόμα και τα παιδιά που παίζουν τις απογευματινές ώρες στην πλατεία πετούν χώματα στο σιντριβάνι και δημιουργούν σκουπίδια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμυρού η κατάσταση δυσκολεύει εξαιτίας της ελλιπούς αστυνόμευσης, καθώς υπάρχει μόνο ένας δημοτικός αστυνομικός, ενώ και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού είναι υποστελεχωμένο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Εσερίδης, πρέπει όλοι οι πολίτες να σεβαστούν  το έργο και είναι ευθύνη του Δήμου να μην επιτρέπει ενέργειες που το υποβαθμίζουν πριν ακόμη παραδοθεί ολοκληρωμένο στους δημότες, καθώς έχει ολοκληρωθεί στο 99,5% .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος