Βόλος: Εξαπάτησε ηλικιωμένη προσποιούμενος τον γιατρό

Η φαντασία των απατεώνων δεν έχει όριο. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν άνδρας που κατάφερε να αποσπάσει 12.500 ευρώ από μία ηλικιωμένη γυναίκα, υποδυόμενος το γιατρό. Ειδικότερα ο άνδρας κάλεσε με απόκρυψη του αριθμού του την ηλικιωμένη και με το πρόσχημα ότι είναι γιατρός κι ότι θα εγχειρήσει την κόρη της ηλικιωμένης που έχει πρόβλημα στο πόδι της, την έπεισε να παραδώσει σε γυναίκα που ήταν ντυμένη νοσοκόμα και παρουσιάστηκε μετά από λίγη ώρα στο σπίτι της, το ποσό των 12.500 ευρώ.
Η ηλικιωμένη έδωσε τα χρήματα, ωστόσο σήμερα το πρωί που την επισκέφθηκε η κόρη της διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πλέον προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ για ακόμη μία φορά ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε χρήματα από περίπτερο 
Για κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων, συνελήφθη ένας 45χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ο δράστης χθες το πρωί πήγε στο περίπτερο που διατηρεί στη Ν. Ιωνία ο 49χρονος πρόεδρος του περιπτερούχων Βασίλης Τόπας, κι εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Πρόεδρος δεν κοιτούσε και βρίσκονταν εκτός του περιπτέρου, αφαίρεσε από συρτάρι ταμειακής μηχανής 180ευρώ. Από περιγραφές και υλικό βιντεοσκόπησης, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν το ποσό των 18 ευρώ κι ένας σουγιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος