Βόλος: Υπαρκτός ο κίνδυνος για το Νοσοκομείο επιμένουν Μουλάς και Χαυτούρας

Επιμένουν, με σημερινές τους δηλώσεις, ότι υπάρχει πρόβλημα με την ένταξη του Νοσοκομείου Βολου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Μουλάς και ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Χαυτούρας. Σε κοινή δήλωσή τους μάλιστα, κάνουν λόγο για προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος και για πυροσβεστική παρέμβαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, επικαλούμενοι σχετικά έγγραφα του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Μουλάς και Χαυτούρας αναφέρουν τα εξής:

«Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, τις οποίες κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν κατά παραπειστικό τρόπο πρέπει να προχωρήσομε σε περαιτέρω διευκρινήσεις.

Προφανώς, η πυροσβεστική παρέμβαση του κ. Αγοραστού δεν είναι ικανή να υποβαθμίσει το θέμα ούτε μπορεί να αλλάξει την επικίνδυνη πραγματικότητα. Γνωρίζομε πάρα πολύ καλά το θέμα και τον καλούμε να βοηθήσει στην ανατροπή των σημερινών δέδομένων.

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αποδεικνύεται από σχετικά έγγραφα του Υπουργείου, που είδαν το φώς της δημοσιότητας στον τοπικό Τύπο.

Το να προσπαθούνε κάποιοι πολιτικοί και ΜΜΕ από το Βόλο να υποβαθμίσουν και να διαστρεβλώσουν το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτονόητο ότι είναι αντίθετο με τα συμφέροντα του Νοσοκομείου και της πόλης μας.

Είναι θλιβερή η στάση όλων αυτών που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Βόλου.

Εμείς με συνέπεια θα συνεχίσομε τον αγώνα μας για το καλό του Νοσοκομείου και της πόλης μας από όποιο μετερίζι ανήκει ο καθένας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος