Βόλος- Ζαγορά: Την Παρασκευή απολογείται ο 60χρονος άνδρας που “έσπασε” στο ξύλο την γυναίκα του

Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ένας άνδρας οργισμένος γιατί δεν έβρισκε τα κλειδιά του, ξέσπασε στην γυναίκα του, στέλνοντάς της στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς για τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή το βράδυ ένας 60χρονος άνδρας έψαχνε τα κλειδιά του, ρώτησε την γυναίκα του, εκείνη δεν απάντησε και τότε ξέσπασε πάνω της όλη την οργή και βία, χτυπώντας της στο πρόσωπο και απειλώντας την ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι.

Η γυναίκα και αφού εκείνος έφυγε ο πιωμένος άνδρας της από το σπίτι, πήγε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, προκειμένου να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και εν συνέχεια κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και το επεισόδιο βίας που είχε υποστεί στην αστυνομία.

Την επόμενη ημέρα ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελεά χθες τελικά το μεσημέρι. Ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για θα απολογηθεί την Παρασκευή λόγω της απουσίας του θύματος. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερες με τον όρο να μην πλησιάσει ούτε στο σπίτι του ούτε την γυναίκας του

Σκόπελος: Δυο μήνες σε άνδρα που εισέβαλε οργισμένος στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Δύο μήνες με αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας άνδρας από τη Σκόπελο που “εισέβαλε” στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του.

Η γυναίκα βλέποντας τον πρώην σύζυγό της να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του σπιτιού που ζει και στην συνέχεια να μπαίνει στην αυλή της, ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος