Χίος: Απειλούσε με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του

Για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας συνελήφθη Έλληνας πολίτης στη Χίο, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και για κατοχή ναρκωτικών.
Ξημερώματα Δευτέρας ο δράστης, ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δημοτική οδό στο κέντρο της πόλης της Χίου και όπως διαπιστώθηκε απειλούσε την ημεδαπή πρώην σύντροφό του, ηλικίας 45 ετών, που βρισκόταν στο σπίτι της στην ίδια περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν καραμπίνα με 4 φυσίγγια καθώς και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών τα οποία και κατάσχεσε η αστυνομία.
Στο πλαίσιο της έρευνας που έγιναν σπίτι του κατασχέθηκαν επίσης 2 μαχαίρια, συνολικού μήκους 21 και 24 εκατοστά, 11 γραμμάρια χασίς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι δεν πληρούνταν οι προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις για την κατοχή της καραμπίνας.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το συμβάν και έσπευσε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει και πάλι την αστυνομία για ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος