Είκοσι χρόνια slow food στην Ικαρία

Η γραμματέας της Ένωσης slow food Ικαρίας, Άννα Μελή, μιλάει για την συνάντηση των μελών της, παλιών και νέων στα πλαίσια των 20 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης.

Παράλληλα μας παρουσιάζει και την συνεργασία της με την ποιήτρια Πέννυ Μηλιά μέσα από το νέο και πρωτότυπο βιβλίο τους “Μετά την φωτιά” με την τεχνική της επαυξημένης πραγματικότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος