«Γεύτηκαν»… Σαμιώτικες συνταγές στην «Ελλάδος Γεύση»

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε το περίπτερο του Δήμου Σάμου στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση». Η αντιπροσωπεία της Σάμου  προσπάθησε να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα σαμιώτικα προϊόντα τα οποία δοκίμασαν οι  επισκέπτες της  έκθεσης.

Μοναδικά πιάτα  ετοίμασε για το κοινό ο Σαμιώτης σεφ Στέλιος Μάης, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην κεντρική πλατεία του Εκθεσιακού Κέντρου  τα οποία συνόδευσαν  τα ξακουστά κρασιά του νησιού. Ο chef μαγείρεψε για τους εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης κριθαρώτο με μορχέλες και άγρια τρούφα Σάμου, παραδοσιακούς σαμιώτικους ρεβυθοκεφτέδες, κατιμάρια γεμιστά με τυρί ή μέλι και παγωτό με σιρόπι λιαστού σαμιώτικου κρασιού.

Την εκδήλωση έκλεισαν σαμιώτικοι χοροί.

ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος