Ικαρία: Άρχισαν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική

Οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική που έχει έδρα τον Άγιο Κήρυκο έχουν αρχίσει και πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17.00 έως 19.00 το απόγευμα.Λειτουργούν τμήματα εκμάθησης όλων των πνευστών οργάνων, τμήμα κρουστών και τμήμα θεωρίας της μουσικής. Επιπροσθέτως, διδάσκεται πιάνο και βιολί.
Ο δήμος Ικαρίας στην ανακοίνωσή του τονίζει: “Η ευκαιρία που δίνεται στους μικρούς μαθητές είναι καίριας σημασίας για τη πνευματική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Παράλληλα οι γονείς έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους, πέρα από την άρτια κατάρτιση με μουσικές γνώσεις και τεχνικές, την ανακάλυψη των μουσικών τους δεξιοτήτων, αλλά και μια ουσιαστικά εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου. Ακόμη και αν δεν αποτελέσει το βασικό εφόδιο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, σίγουρα θα σταθεί θεμελιακό στοιχείο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους”.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22750-23182 και 6978019637. Τηρούνται όλοι οι κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας σχετικά με τον Covid-19.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος