Λημνιό το καλύτερο μέλι του κόσμου – Χρυσό βραβείο για “Honey Hasapis” στο 47ο Apimondia

Χρυσό μέλι του κόσμου ανακηρύχθηκε το Λημνιό μέλι του Δημήτρη Χασάπη ‘HONEY HASAPIS’ στο 47ο Apimondia International Congress, την κορυφαία διοργάνωση μελισσοκομίας στον κόσμο.

Το Καλύτερο Μέλι του Κόσμου ανακηρύχτηκε το Λημνιό  μέλι «Χασάπης»  στον διαγωνισμό  World Beekeeping Awards, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο του 47ου Apimondia, με περισσότερους από 12.500 συμμετέχοντες από 130 διαφορετικές χώρες.

Το ‘HONEY HASAPIS’ κέρδισε το μοναδικό χρυσό βραβείο στην κατηγορία των μονοανθικών  με το  ιδιαίτερο θυμαρίσιο μέλι της Λήμνου, ενώ με απόσταση, την δεύτερη θέση μοιράστηκαν έξι αργυροί συμμετέχοντες και ένας χάλκινος.

Λημνιό το καλύτερο μέλι του κόσμου – Χρυσό βραβείο για “Honey Hasapis” στο 47ο ApimondiaΤο βραβείο παρέλαβε η ερευνήτρια του ΕΛΓΟ  Δήμητρα και Διευθύντρια του τμήματος μελισσοκομίας Χαλκιδικής, Φανή Χατζήνα, η οποία σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Είχα την τιμή και την απίστευτη χαρά να παραλάβω το ειδικό και μοναδικό βραβείο του καλύτερου μελιού στον κόσμο!!!! Το οποίο απονεμήθηκε στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΣΑΠΗ από τη ΛΗΜΝΟ. Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου με διαγωνισμό που έγινε στην Κωνσταντινούπολη!!!!!Γιατί η μελισσοκομία δεν έχει πατρίδα και γιατί το να είσαι βιολογικός μελισσοκόμος και να προσέχεις πως παράγεις το προϊόν σου, μετράει και σε ξεπληρώνει!! Συγχαρητήρια Δημήτρη. Κέρδισες και με μεγάλη διαφορά!!!».

Λημνιό το καλύτερο μέλι του κόσμου – Χρυσό βραβείο για “Honey Hasapis” στο 47ο Apimondia

Η ατομική επιχείρηση Μελισσοκομίας του Δημήτρη Χασάπη ‘HONEY HASAPIS’, ιδρύθηκε στις αρχές του 2011, στο Μούδρο της Λήμνου, εκπληρώνοντας ένα όραμα της ζωής του, τη δημιουργία ενός αγνού προϊόντος, ελεύθερου από χημικές ουσίες, με τις καλύτερες μεθόδους παραγωγής, το μονοανθικό άγριο θυμαρίσιο μέλι Λήμνου.

Από την αρχή της λειτουργίας της, πραγματοποίησε πιστά, όλες τις εξετάσεις που συνοδεύουν το μέλι και ακολούθησε τα αυστηρά κριτήρια παραγωγής και ελέγχου του προϊόντος προς κατανάλωση, δημιουργώντας ένα διαφορετικό και μοναδικό Ελληνικό προϊόν μελιού ανωτέρας ποιότητας.

Η επιχείρηση εκπλήρωσε τους στόχους της, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, για της εξαιρετικής ποιότητας & παραγωγής, Ελληνικού προϊόντος, Άγριου θυμαρίσιου μελιού, ακολουθούμενο από ένα αρωματικό πολυανθικό προϊόν, Άγριου θυμαρίσιου μελιού με αγριολούλουδα!.

Τα ανωτέρας ποιότητας προϊόντα κυψέλης, Honey Hasapis, έλαβαν αμέσως ηγετική θέση, στο βάθρο των επωνύμων προϊόντων, κερδίζοντας 25 βραβεία σε 11 παγκόσμιους διαγωνισμούς & λαμβάνοντας θέση εντός των 20 κορυφαίων Ελληνικών προϊόντων (Top 20).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος