Λήμνος: Εκδήλωση για τον αλιευτικό τουρισμό

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική και ο Αλιευτικός Σύλλογος Λήμνου συνδιοργάνωσαν  το Σάββατο 13 Μαΐου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού στη Λήμνο».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γκαλιούρη στη Μύρινα με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Δημήτρη Σφενδύλη, κεντρικός ομιλήτής ήταν ο κ. Γεώργιος Λουρδής, συνιδρυτής της πλατφόρμας Ταξίδια Ψαρέματος www.fishingtrips.gr, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς τις ευκαιρίες που προσφέρει η δραστηριοποίηση στον τομέα του αλιευτικού τουρισμού, ενώ απάντησε σε σειρά ερωτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Λήμνος: Εκδήλωση για τον αλιευτικό τουρισμό

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για τον τομέα αγροτικής πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν  επίσης ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής, ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Λήμνου κ. Κωνσταντίνος Καψής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κ. Χρυσόστομος Ψάρρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ξενοδόχων Στέλιος Μάντζαρης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μούδρου και μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Νίκος Στενός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος