“Με τα μάτια τα δικά μου” – Τα τοπικά δρώμενα από τον πρώην δήμαρχο Χίου Μ. Μεννή

Παρουσιάζεται σήμερα, Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Αφανή Ναύτη στο Βροντάδο, το βιβλίο του πρώην Δημάρχου Χίου και Ομηρούπολης Μάρκου Μεννή:
“Με τα μάτια τα δικά μου” και υπότιτλο “Γεγονότα και έργα σε Χίο και Βόρειο Αιγαίο από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Άλφα Πι”.

Το βιβλίο προλογίζει ο παλαίμαχος συνδικαλιστής στο χώρο της ΔΕΗ Δημήτρης Πιπεργιάς που αφού εκθειάζει τη στενή φιλία τους σημειώνει: “Η πρωτοβουλία του να καταγράψει τις εμπειρίες της ζωής του σε ένα βιβλίο είναι σημαντική. Με αυτό τον τρόπο θα περάσουν στους νεότερους και στις επόμενες γενιές οι πλούσιες δημιουργικές εμπειρίες του σαν παραδείγματα, τα περισσότερα προς μίμηση. Εύχομαι καλό ταξίδι στο βιβλίο του».

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος καθώς και ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης. Επίσης, θα διαβαστεί σημείωμα που συνέταξε το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Βροντάδου, μιας και το μεγαλύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας αναφέρεται σε γεγονότα και έργα της περιοχής.

Για το βιβλίο και τον Μάρκο Μεννή θα μιλήσουν η Περιφερειακή Σύμβουλος, Γιούλα Αργυρούδη, ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, και ο πρώην Βουλευτής Χίου της ΝΔ, Κωστής Μουσουρούλης. Ξεχωριστή αναμένεται να είναι όμως η τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Ομηρούπολης, Αριστείδης Ζαννίκου, με τον οποίο  βρέθηκαν σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις αντίπαλοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος