Οι πολίτες του Β. Αιγαίου “γνωρίζουν” τον θεσμό του Περιφερειακού Συμπαραστάτη

Δύο μήνες ζωής έκλεισε από την ενεργοποίηση του θεσμού του Περιφερειακού Συμπαραστάτη και τη λειτουργία Γραφείου Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα (από 01-11-2021), 76 πολίτες από όλα τα νησιά της Περιφέρειας ήρθαν σε επικοινωνία με τον Συμπαραστάτη, ενώ συναντήθηκαν μαζί του 47 άτομα. Επίσης, κατατέθηκαν εγγράφως 10 αιτήματα πολιτών (2 από Λέσβο, 4 από Χίο, 3 από Σάμο και 1 από Λήμνο).

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που έχει οριστεί από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στη θέση αυτή, εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, όμως επισκέφθηκε τις Π.Ε. Λέσβου και Σάμου, όπου ήρθε σε επαφή με αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ διενήργησε και αυτοψίες σχετικά με αιτήματα πολιτών.

Πληροφορίες παρέχονται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στον σχετικό υπερσύνδεσμο (Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης), όπου και διατίθενται τα έντυπα αναφοράς πολιτών προς τον Συμπαραστάτη (email: geofotpapchi@yahoo.gr).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος