Το γεμιστό αρνάκι ή κατσικάκι κυριαρχεί στο πασχαλινό τραπέζι της Λέσβου με γέμιση που ποικίλει από περιοχή σε περιοχή. Η λαογράφος Δώρα Παρίση άνοιξε το αρχοντικό της στη Μόλυβο στην κάμερα της ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου και μας παρουσίασε μία ιδιαίτερη παραδοσιακή συνταγή για το γεμιστό αρνάκι με φρέσκια μυζήθρα που συναντάται στα Μυστεγνά και τον Μανταμάδο.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος