Πρώτο φορτηγό από το παράρτημα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Συγκινητική, χαρακτηρίζει το παράρτημα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ανταπόκριση των πολιτών, επωνύμων και ανωνύμων αλλά και συλλόγων, σχολείων, φορέων και επαγγελματιών του νησιού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Χθες εστάλη το πρώτο φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια, στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να συνδράμει τους πολίτες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Ουκρανία και χρήζουν άμεσης βοήθειας.
Στην καμπάνια για συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών προσωπικής υγιεινής, ανταποκρίθηκαν 28 φορείς, 17 εκ των οποίων είναι σχολεία.

Πρώτο φορτηγό από το παράρτημα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους Ουκρανούς πρόσφυγεςΤο παράρτημα Χίου του Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί επίσης την μεταφορική εταιρεία «ΕΡΜΗΣ Χίου ΙΚΕ» που προσφέρθηκε να παραλάβει το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε και να το παραδώσει στις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα με δικά της έξοδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος