Χαλκιδική: Πνιγμό «δείχνει» η νεκροψία του 15χρονου- Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από την αρμόδια ιατροδικαστή η νεκροψία – νεκροτομή του 15χρονου, που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στα Νέα Φλογητά στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροψία “έδειξε” ότι ο άτυχος έφηβος χάθηκε από πνιγμό, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν και ιστολογικές εξετάσεις στον οργανισμό του.

Η κυριακάτικη εξόρμηση στη θάλασσα κατέληξε τραγωδία για την παρέα των εφήβων, που είδαν τον φίλο τους να σβήνει μπροστά στα μάτια τους, ενώ κολυμπούσε. Συγκλονισμένοι οι λουόμενοι, αλλά και ο ναυαγοσώστης που υπήρχε στην περιοχή έτρεξαν, έβγαλαν το αγόρι από τη θάλασσα και άρχισαν να του κάνουν μαλάξεις, ενώ έγινε προσπάθεια να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό για το τραγικό περιστατικό:

“Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης”.

Οι γονείς του ζητούν να δοθούν απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος