Δάσος Κουρί: Ο πνεύμονας πρασίνου της Κοζάνης

Μια «φρέσκια» και βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει πλέον το δάσος Κουρί στην Κοζάνη. Πρόθεση του Δήμου είναι να γίνει το «Κουρί» χώρος εκτόνωσης, άθλησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ωθώντας τους πολίτες σε φυσικούς τρόπους αναψυχής, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Νούλα Τουμπουλίδου αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Κατασκευές παιχνιδιών, αντικατάσταση μπασκετών, συντήρηση περίφραξης γηπέδων, κατασκευή ποδηλατοστάτη, χωματουρικές εργασίες, πλακοστρώσεις, κατασκευές καθιστικών χώρων, πέργολες, χρωματισμοί, επίστρωση γηπέδων, τοποθέτηση αθλητικών μονοπατιών, παιδικές χαρές, παγκάκια και παιχνίδια φαντασίας , φύτευση πρασίνου, είναι κάποιες από τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν από το Δήμο Κοζάνης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι διαθέσιμο πλέον για τους επισκέπτες και το QR code, το οποίο δίνει τη δυνατότητα της ψηφιακής προβολής του δάσους Κουρί σε κάθε χρήστη. Επισημαίνεται, ότι ο προϋπολογισμός της μελέτης ανήλθε σε 1.870.000,00 ευρώ, με τον προϋπολογισμό της σύμβασης να είναι 902.841,41 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος