Διαδικτυακό ψηφιακό επιστημονικό συνέδριο για το 1821 από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Διαδικτυακό Ψηφιακό Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα “Η αξία της διδακτικής της Ιστορίας στην Εκπαίδευση. Η περίπτωση του 1821” διοργανώνει η Διεύθυνση Εκ-παίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμητρας Ακριτίδου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2021 κατά τις ώρες 17:00-21:00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex και ταυτόχρονα μέσω ζωντανής μετάδοσης από το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο youtube.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στον σύνδεσμο https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/1821. Θα ακολουθήσει απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής, μαζί με τον σύνδεσμο εισόδου για την παρακολούθηση του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στα τηλέφωνα 2313318663 & 2313318662. Μετά το πέρας του συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος