Θεσσαλονίκη: Έμφραγμα προκάλεσαν διαδοχικές συγκρούσεις στον περιφερειακό (video)

Κυκλοφοριακό χάος στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης αλλά και  γενικότερο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων στην πόλη, προκάλεσαν οι διαδοχικές συγκρούσεις οχημάτων  στην παγωμένη  περιφερειακή οδική αρτηρία της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για συγκρούσεις, που έγιναν κατά διαστήματα, σε μήκος δεκάδων μέτρων Υπολογίζεται ότι ενεπλάκησαν περί τα 19 οχήματα. Έχουν αναφερθεί μόνο υλικές ζημιές και στο σημείο βρίσκονται περιπολικά της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης των οχημάτων από το οδόστρωμα. Από τις 8 το πρωί έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας από Μουδανίων, Φοίνικα και Ελαιώνες. Επίσης έγινε ρίψη αλατιού σε ολισθηρά σημεία  του οδοστρώματος προκειμένου  να απομακρυνθεί ο πάγος και να παραδοθεί  με ασφάλεια  στην κίνηση των οχημάτων ο περιφερειακός δρόμος.

Η Κυκλοφορία τελικά  στον περιφερειακό αποκαταστάθηκε μετά από τρεις ώρες , στις 11 πμ και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κίνηση των οχημάτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης ομαλοποιήθηκαν σταδιακά.

Ρεπορτάζ : Λια Χριστάρα

Σχετική είδηση: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος