Eurovision: Στην ΕΡΤ-2, ΕΡΤ HD ο ημιτελικός με την Κ. Ντούσκα (live+video)

Σε εξέλιξη ο Πρώτος Ημιτελικός της EUROVISION, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα και θα ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό. Μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ2 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ.

Η ελληνική συμμετοχή που εμφανίστηκε στη 16η θέση, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και θεωρείται βέβαιη η πρόκριση της στον τελικό. Η Κατερίνα Ντούσκα ερμήνευσε άψογα το Better Love ενώ θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για τα 10 τραγούδια που θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου.

Πρώτη εμφανίστηκε η Κύπρος με το τραγούδι “REplay” το οποίο ερμήνευσε η Τάμτα που εντυπωσίασε το κοινό με την σκηνική της παρουσία αλλά και την φωνή της. Το τραγούδι “Replay”, είναι γραμμένο από τον Ελληνοσουηδό συνθέτη Alex Papaconstantinou, τον Teddy Sky, τον Viktor Svensson, τον Albin Nedler και τον Kristoffer Fogelmark.

Είναι η μεγάλη μουσική συνάντηση που κάθε χρόνο ενώνει τους λαούς, αλλά και διχάζει με τις ψηφοφορίες και τα “μπλόκ” των χωρών που δημιουργούνται.

Eurovision: Στην ΕΡΤ-2, ΕΡΤ HD ο ημιτελικός με την Κ. Ντούσκα (live+video)

Στο Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα και η Κύπρος και μεταδίδεται απευθείας απο την ΕΡΤ2 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ.

Μιλώντας στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ-1 οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ Γ. Καπουτζίδης και Μ. Κοζάκου είπαν πως η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του Σαββάτου είναι αναμενόμενη και πως η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. αναφερόμενοι στην πολυθρύλητη εμφάνιση της Madonna στον διαγωνισμό, είπαν πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για αυτό.

Η φετινή διοργάνωση κρίνεται θετική παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μικρά προβλήματα οργάνωσης μέχρι τώρα.

Οι εθνικές επιτροπές των 17 χωρών που συμμετέχουν στη βραδιά αυτή είχαν την ευκαιρία να δώσουν τη δική τους ψήφο κατά τη χτεσινή δεύτερη πρόβα τζενεράλε.

Σχετικές ειδήσεις: Ελλάδα, Κύπρος στα ημιτελικά της Eurovision -Απόψε στην ΕΡΤ-2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος