Ευρωμπάσκετ 2022: Το όνειρο αρχίζει…

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Κροατία σήμερα το απόγευμα (02/09, 18:00, ΕΡΤ1) και κάνει πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ 2022, σε ένα πρόωρο ματς… κορυφής για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.gr

Η “επίσημη αγαπημένη” ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ 2022, κόντρα στην Κροατία των Χεζόνια, Μπογκντάνοβιτς, Σάριτς και Ζούμπατς, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα εδώ

Το όνειρο αρχίζει… σήμερα το απόγευμα (02/09, 18:00 ΕΡΤ1), όπου η Εθνική μας ομάδα θα παραταχθεί στο παρκέ του “Mediolanum Forum”, με στόχο τη νικηφόρα πρεμιέρα της. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει στη διάθεσή του τους εξής “γαλανόλευκους” μαχητές: Σλούκα, Καλάθη, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, Λούντζη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Θανάση Αντετοκούνμπο, Αγραβάνη, Κώστα Αντετοκούνμπο και Γιώργο Παπαγιάννη.

Στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας επικρατεί το συναίσθημα του ενθουσιασμού για τη συμμετοχή σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Κανείς δεν μιλάει για προκρίσεις από τα νοκάουτ, για μετάλλια και για τελικούς. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός το είπε άλλωστε στη χθεσινοβραδινή (1/9) συνέντευξη Τύπου, πως αυτή η ομάδα κοιτάζει την επόμενη προπόνηση και τον επόμενο αγώνα, χωρίς να επηρεάζεται από το συναίσθημα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να στείλει… μήνυμα ενόψει της συνέχειας και πάνω απ’ όλα να βρει ρυθμό και να δείξει πως είναι έτοιμη για ψηλά.

Το πρόγραμμα της σημερινής (2/9) ημέρας:

  • Ισραήλ – Φινλανδία (15:00)
  • Ουκρανία – Μεγάλη Βρετανία (15:15, ΕΡΤ3)
  • Κροατία – Ελλάδα (18:00, ΕΡΤ1)
  • Πολωνία – Τσεχία (18:30)
  • Ιταλία – Εσθονία (22:00, ΕΡΤ1)
  • Σερβία – Ολλανδία (22:00)

Πηγή ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος