Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 45χρονο για ληστεία σε φαρμακείο

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν 24 ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου εξιχνίασαν ληστεία σε φαρμακείο και συνέλαβαν τον 45χρονο φερόμενο δράστη, που μία ημέρα νωρίτερα με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει 200 ευρώ από την φαρμακοποιό και την υπάλληλό της.

Η ληστεία συνέβη χθες το απόγευμα σε φαρμακείο που βρίσκεται στο δρόμο Ηρακλείου – Μαλάδων. Ο 45χρονος με καλυμμένο το πρόσωπό του με ιατρική μάσκα και κουκούλα μπήκε στο φαρμακείο και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την 62χρονη φαρμακοποιό και την 34χρονη υπάλληλο να του παραδώσουν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Για τη ληστεία ενημερώθηκε η Αστυνομία, που με τη βοήθεια κάμερας κλειστού κυκλώματος και από την προανάκριση οδηγήθηκε στην ταυτότητα του 45χρονου, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 129 ως μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, ένα μαχαίρι, είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε ο δράστης την ημέρα της ληστείας, καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε για τη διάπραξή της.
Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και τα χρήματα δόθηκαν στα θύματα της ληστείας, ενώ ο 45χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος