Κ. Θωμαΐδης στο Πρώτο: Καλλιτέχνες πούλησαν τα μουσικά όργανά τους για να επιβιώσουν (audio)

«Το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς, ξέρω μουσικούς που πούλησαν τα μουσικά τους όργανα για να επιβιώσουν για έναν μήνα, στο περσινό λοκντάουν. Σε μια μεγάλη κρίση που έχει οικονομικές επιπτώσεις, το πρώτο που πλήττεται είναι η ψυχαγωγία. Κάποιος που δεν έχει χρήματα δεν θα πάει να ψυχαγωγηθεί, σε ένα θέατρο, σε μια μουσική σκηνή. Εκεί είναι μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων, δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Μένουμε Πρώτο» με την Έλενα Καραγιάννη, ο μουσικός Κώστας Θωμαΐδης.

«Νομίζω ότι άργησαν να έρθουν τα μέτρα, θα έπρεπε να είχαν τελειώσει τώρα. Αν είχε γίνει ένα μίνι λοκντάουν μέχρι τις 20-22 Δεκεμβρίου, τα πράγματα ίσως να ήταν καλύτερα» σημείωσε ο κ. Θωμαΐδης, σημειώνοντας το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι μουσικές σκηνές αλλά και οι συναυλιακοί χώροι.

«Εύχομαι να μας αγκαλιάσει ξανά η υγεία το ερχόμενο έτος. Είναι πολύτιμη η υγεία, να έρθει ξανά το χαμόγελο. Να αγκαλιάζεις τον άλλο και να τον φιλάς, αυτό το πράγμα μας έχει λείψει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος