Κερατέα: Εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι (video)

Στην περιοχή Ελαιοχώρι Κερατέας εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο ανδρών που αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ορμητικά νερά εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το Σάββατο βρέθηκε νεκρή στο ΙΧ η 67χρονη σύζυγος του ενός αγνοούμενου.

Εν τω μεταξύ, νέο κύμα χιονοπτώσεων και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα, το οποίο θα έχει μικρότερη διάρκεια και θα επηρρεάσει κυρίως τις περιοχές από τη Θεσσαλία και νοτιότερα.

Παράλληλα, παραμένουν πολλά από τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Η μισή χώρα είναι καλυμμένη με χιόνι και σε πολλές περιοχές επικρατούν συνθήκες ολικού παγετού, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση τους -19 βαθμούς Κελσίου που έδειξε το πρωί το θερμόμετρο στη Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα. Πολλοί ορεινοί δρόμοι σε όλη τη χώρα παραμένουν κλειστοί, ενώ με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση σε μεγάλο μέρος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Στην Αττική, κλειστές είναι η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω και η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι το Πανόραμα. Αρκετά βελτιωμένη είναι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ανοιχτοί όλοι οι κεντρικοί οδικοί άξονες της πόλης, τα λεωφορεία έχουν επιστρέψει στους δρόμους και οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία εκτελούνται κανονικά.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος