Κιλκίς: 2 νεκροί και 4 τραυματίες σε σύγκρουση περιπολικού και ΙΧ με αγριογούρουνα

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο Κιλκίς, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, από την τριπλή σύγκρουση περιπολικού με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων και στην συνέχεια με ΙΧ.

Συγκεκριμένα, το περιπολικό με οδηγό 42χρονο αστυνομικό, συνεπιβάτες δύο συναδέλφους του, 44 και 36 ετών, αντίστοιχα, και κατεύθυνση προς το Κιλκίς, συγκρούστηκε με τα αγριογούρουνα και εξετράπη της πορείας του. Στην συνέχεια, όχημα που κινείτο προς τη Δοϊράνη και το οποίο οδηγούσε ένας 56χρονος υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας, με συνεπιβάτιδα 50χρονη ομοεθνή του, συγκρούστηκε κι αυτός με τα ζώα, εξετράπη και ανετράπη σε διπλανό χωράφι.

Ακολούθως, ένα ακόμη όχημα, με οδηγό έναν 53χρονο από την Πλαγιά, πατέρα πέντε παιδιών και συνεπιβάτη έναν 48χρονο από την Κορομηλιά, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες στο τρίτο αυτοκίνητο να χάσουν τη ζωή τους. Οι δύο νεκροί ήταν εθνοφύλακες που εργάζονταν στη φύλαξη αποθηκών πυρομαχικών στην Κορομηλιά. Τραυματίες είναι η 50χρονη συνεπιβάτιδα του δεύτερου οχήματος και οι τρεις αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων σοβαρά, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Η αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στις 23:30 στο 62ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο

Χθες (11 Ιουλίου 2022) και ώρα περίπου 23.30΄στο 62ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν 44χρονος και 36χρονος, αστυνομικοί, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη άγριων ζώων και εξετράπη της πορείας του, έπειτα όχημα το οποίο οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 50χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε επίσης με άγριο ζώο, εξετράπη της πορείας του ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και στη συνέχεια όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού και του 48χρονου συνεπιβάτη, καθώς και ο τραυματισμός των τριών αστυνομικών και της 50χρονης αλλοδαπής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος