Κρήτη: Διήμερη περιοδεία της ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο κ. Πιερρακάκης, μαζί με τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, θα επισκεφτούν σήμερα τα Χανιά και αύριο το Ηράκλειο, όπου θα έχουν σειρά επαφών, ενώ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε δύο εκδηλώσεις που οργανώνονται από τοπικούς φορείς.

Σήμερα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σήμερα θα επισκεφθεί το Πολυτεχνείο Κρήτης, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Χανίων με όλους τους τοπικούς φορείς και θα ακολουθήσει συνάντηση με το δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Το σημερινό πρόγραμμα του κ. Πιερρακάκη περιλαμβάνει ακόμα επίσκεψη στο ΜΑΙΧ και ομιλία, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων στο Αρσενάλι.

Στο Ηράκλειο οι Κυριάκος Πιερρακάκης και Θεόδωρος Λιβάνιος θα επισκεφτούν αύριο το πρωί τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης. Στη συνέχεια θα βρεθούν στη Λότζια, όπου θα γίνει παρουσίαση των ψηφιακών υπηρεσιών και ειδικότερα του Info Point, στην Κρήνη Μοροζίνι (Λιοντάρια). Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς στο ξενοδοχείο “Μέγαρον”. Το απόγευμα θα επισκεφτούν το Κέντρο Δεδομένων και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, όπου θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος, ενώ θα υπογραφεί μνημόνιο με την Motor Oil, παρουσία του υφυπουργού Χ. Δήμα. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο ΙΤΕ και στο Τμήμα Πληροφορικής.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Παγκρήτιας Τράπεζας αύριο το βράδυ στο ξενοδοχείο Αμιράντες, με την οποία θα ολοκληρωθεί η διήμερη παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Κρήτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος