Λαμπρός Βλάχοβιτς οδηγεί τη Γιουβέντους στα «αστέρια», 3-2 την Έμπολι (highlights)

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε καταπληκτική κατάσταση, η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Έμπολι και πήρε ρεβάνς για την ήττα που είχε γνωρίσει στο Τορίνο τον πρώτο γύρο (0-1).




 

Ο Σέρβος επιθετικός, στην 4η συμμετοχή του στην Σέριε Α με την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα τρία συνολικά (είχε σκοράρει και εναντίον της Βερόνα στο ντεμπούτο του μετά την μεταγραφή του από τη Φιορεντίνα) και συνέχισε από εκεί όπου σταμάτησε μεσοβδόμαδα.

Όταν είχε σκοράρει και εναντίον της Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέβασε το αήττητο σερί του σε 13 αγώνες (8-5-0) κι έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονε Λιγκ της επόμενης σεζόν, αν και η Αταλάντα που ακολουθεί στην 5η θέση και απέχει 6 βαθμούς, έχει δύο ματς λιγότερα από τους «μπιανκονέρι».

Για δέκατο συνεχόμενο ματς έμεινε χωρίς «τρίποντο» η Έμπολι (5 ισοιπαλίες, 5 ήττες), η οποία βρίσκεται στο +9 από την 18η Κάλιαρι, αλλά θα πρέπει να συνέλθει άμεσα εάν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες, με 11 αγωνιστικές να απομένουν ακόμη για τη λήξη της περιόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος