Λασίθι: Χτύπησε την τετραπληγική σύζυγο και την ηλικιωμένη πεθερά του

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί από χθες το απόγευμα τους αστυνομικούς στο Λασίθι, όπου συνελήφθη 53χρονος, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στην τετραπληγική, καθηλωμένη στο αναπηρικό αμαξίδιο σύζυγό του και να χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι όταν επέστρεψε από το καφενείο ο 53χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Όπως φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά η 80χρονη πεθερά του, η ίδια δέχθηκε βάναυση επίθεση από τον γαμπρό της, ο οποίος, όπως είπε, την χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο. Παράλληλα, έσπρωξε την 58χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από το αναπηρικό αμαξίδιο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, σύμφωνα με κατοίκους της Λατσίδας Λασιθίου, που ο 53χρονος σε κατάσταση μέθης, ξεσπούσε βίαια σε βάρος των δύο γυναικών, όμως χθες το μεσημέρι ξεπέρασε κάθε όριο. Άρχισε να χτυπά την 58χρονη σύζυγό του, η οποία εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη πριν χρόνια, αδυνατεί να κινηθεί και να μιλήσει. Την 58χρομη έσπευσε να υπερασπιστεί η 80χρονη μητέρα της, για να υποστεί με την σειρά της την βάναυση επίθεση του δράστη. Στην προσπάθεια της να διαφύγει, η ηλικιωμένη έπεσε από τις σκάλες αλλά πρόλαβε να φωνάξει βοήθεια. Οι γείτονες που έσπευσαν βρήκαν την ανάπηρη σύζυγό του δράστη να έχει πέσει επίσης από το αναπηρικό της καρότσι και να σφαδάζει από τους πόνους.

Οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να εξεταστούν από τους γιατρούς, ενώ ο 53ρονος συνελήφθη και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος