Μανχάταν: Στις 4 Δεκεμβρίου το ετήσιο γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας

Με μια διά ζώσης εκδήλωση επιστρέφει το ετήσιο γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative – THI), το οποίο πέρυσι πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω πανδημίας.

Το γκαλά θα πραγματοποιηθεί στο Μανχάταν, το προσεχές Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, με τίτλο «Moving Forward Together», ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Η εκδήλωση θα αναδείξει ιστορίες της ελληνικής ανθεκτικότητας απέναντι στις αντιξοότητες με σκοπό να συνεχίσουν να συγκεντρώνονται χρήματα, ώστε η Ελληνική Πρωτοβουλία να εξακολουθήσει να συνεισφέρει σε επιχορηγήσεις υποστήριξης σε ΜΚΟ και σε έργα οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του γκαλά θα πραγματοποιηθεί και σιωπηρή δημοπρασία, για την οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών.

Από το 2012, το THI έχει δωρίσει 6 εκατομμύρια δολάρια για άμεση ανακούφιση από την κρίση και 10,7 εκατομμύρια δολάρια για οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Μάλιστα, παρότι τον περασμένο χρόνο δεν υπήρξε η δυνατότητα για διά ζώσης εκδήλωση, οι διοργανωτές κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

Φέτος, θα τιμηθεί ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Jonson & Jonson, Αλεξ Γκόρσκ, ενώ τη διασκέδαση των παρευρισκομένων θα αναλάβει ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος