Μελβούρνη: Πραγματοποιείται και φέτος ο ετήσιος έρανος της «Πρόνοιας»

Η ΠΡΟΝΟΙΑ, ο ομογενειακός οργανισμός της Μελβούρνης, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική παροικία και κάνει έκκληση για άλλη μια φορά για βοήθεια ώστε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της παροικίας.

Σημειώνεται ότι η «Πρόνοια» παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, φροντίδα για τους ηλικιωμένους και νεότερους ανθρώπους με αναπηρίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπεράσπιση, υπηρεσίες για παιδιά, κοινοτική εκπαίδευση και παροχή πληροφοριών. Συνεχίζει επίσης να αναπτύσσει νέα προγράμματα και υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινότητάς μας και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των πιο ευάλωτων ατόμων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος», την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. ανανεώνει το ετήσιο ραντεβού της με τον ραδιοφωνικό σταθμό 3XY που θα μεταδώσει τον ραδιοφωνικό έρανο. Κάθε συνεισφορά, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, βοηθάει πολύ στην προσπάθειά να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που εκτελεί ο οργανισμός.

Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη της ΠΡΟΝΟΙΑΣ οφείλεται κατά πολύ στην φιλανθρωπία της ομογένειας, στην οικονομική ενίσχυση από ομογενειακές και μη επιχειρήσεις μέσω χορηγιών, στις κυβερνητικές επιχορηγήσεις και κυρίως στις ετήσιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του οργανισμού. 

Πηγή: neoskosmos

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος