Ομογενής επιχειρηματίας “δώρισε” ένα κτήριο στο νοσοκομείο της Καλύμνου

Ολοκληρώθηκε το «ΧΑΛΙΚΕΙΟ» κτίριο στο Νοσοκομείο Καλύμνου, που ανεγέρθηκε εξ ολοκλήρου με δαπάνες του μεγάλου ευεργέτη του νησιού, του ομογενή επιχειρηματία από την Αυστραλία, Γιάννη Χαλίκου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών και ομογενειακών μέσων, το κτήριο που θα στεγάσει υπηρεσίες του Νοσοκομείου και κυρίως τον Αξονικό Τομογράφο, είναι έτοιμο να παραδοθεί στην τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας, ως μια σύγχρονη δομή, με άριστη λειτουργικότητα.

Ένα έργο που διεκπεραιώθηκε, από τις μελέτες μέχρι και την “τελευταία πινελιά”, αποκλειστικά με δαπάνες του Καλύμνιου Επιχειρηματία της Αυστραλίας, του Γιάννη Χαλίκου, που με τις δράσεις του είναι επί χρόνια αρωγός σε κάθε ανάγκη του νησιού και χαρακτηρίζεται στα δημοσιεύματα ως “κόσμημα”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Καλύμνιος ομογενής επιχειρηματίας ήταν “παρών” σε κάθε βήμα της ολοκλήρωσής του, αφού οι άνθρωποι του γραφείου του στην Κάλυμνο, επιτηρούσαν καθημερινά τις εργασίες έτσι ώστε να εξελίσσονται σύμφωνα με τις μελέτες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νέο κτήριο έρχεται να ενισχύσει το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλύμνου, που είχε δεχτεί τρομακτική πίεση όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο Γιάννης Χαλίκος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Northern Territory της Αυστραλίας με έδρα το Ντάργουϊν.

πηγές: palmoskalymnou – neoskosmos

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος