Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις Πτολεμαΐδας

Στον όμιλο αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας οι καλύτεροι εκπρόσωποι του τένις ηλικίας  κάτω των 12 ετών διαγωνίζονται στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται από τις 24 έως τις 30 Ιουνίου.

Η Πτολεμαΐδα υποδέχεται 86 αθλητές του τένις, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 11 και 12 ετών, από εννέα χώρες της Ευρώπης, ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και ένας εντεκάχρονος από την Ινδία.

Εχθές ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες που συνεχίζονται και σήμερα, ενώ από αύριο Τετάρτη έως και την Κυριακή, θα διεξαχθεί το κυρίως πρόγραμμα, που συγκεντρώνει και το βαθμολογικό ενδιαφέρον, εξηγεί ο Πέτρος Τσιάρας, πρόεδρος του ομίλου αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Επίσης στην πόλη θα φιλοξενηθεί και ένα Πανελλήνιο Ε1 πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας στο τέλος Αυγούστου, καθώς και ένα για ενήλικες της IΤF για ηλικίες άνω των 35 ετών.

Δέκα γήπεδα, εκ των οποίων τα οκτώ ανοικτά και τα δυο κλειστά, δίνουν την δυνατότητα διεξαγωγής τόσο σημαντικών γεγονότων, αλλά και στην καλύτερη προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών. Οι υποδομές επιτρέπουν την άνετη και ευχάριστη διεξαγωγή των αγώνων, που ξεκινούν από το πρωί και τελειώνουν τα μεσάνυκτα.

Από τους ελάχιστους συλλόγους στην Ελλάδα που διαθέτουν τέτοιες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέρουν θέαμα, αλλά όπως αναφέρει ο κ. Τσιάρας περιμένουν για χρόνια την κατασκευή κερκίδων για τους θεατές. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και οι αρμόδιοι βρίσκονται ένα αναμονή της εγκρίσεως για τους όρους δόμησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος