Πέταξαν μάρμαρα σε περιπολικό-Άνοιξαν το κεφάλι αστυνομικού (video)

Έξι συλλήψεις έχουν γίνει για το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης όταν σε τυπικό έλεγχο που έκανε το πλήρωμα περιπολικού σε αυτοκίνητο στην συμβολή της οδού Πειραιώς με τη Λ. Κηφισού οι επιβαίνοντες στο όχημα αντέδρασαν και τραυμάτισαν  τους αστυνομικούς.

Οι Ρομά που ήταν στο αυτοκίνητο καθώς και άλλα άτομα που  βρίσκονταν  εκεί γύρο πέταξαν πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς  με αποτέλεσμα ο ένας να πυροβολήσει  στον αέρα για να τους σταματήσει. Οι αστυνομικοί νοσηλεύονται  καλή κατάσταση, στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Ο γ,γ της  Ενωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών , Νίκος Ρήγας  χαρακτήρισε τις  επιθέσεις σημείο των καιρών  και επανέλαβε την καταγγελία  ότι εδώ και πολλά χρόνια  δεν υπάρχουν ασύρματοι επικοινωνιών. Πρόσθεσε πως οι συνάδελφοι του τραυματίες  αστυνομικοί  ζήτησαν ενισχύσεις μέσω τηλεφώνου. Ο ίδιος αναρωτήθηκε  πως θα παράσχουν ασφάλεια στους πολίτες  αν δεν μπορούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν και να προστατευτούν από παρόμοια περιστατικά .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος