Πιερία: Πανηγύρισε τα γκολ της ομάδας του πυροβολώντας στον αέρα

Ένας 44χρονος κατά την διάρκεια του αγώνα Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ του Απόλλων Ράχης και του Ερμή Εξοχής στην Πιερία πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα, πανηγυρίζοντας για το γκολ της ομάδας του. Μάλιστα, φέρεται να λέει πως διαθέτει άδεια και έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όπλο.

Λίγα λεπτά αργότερα και μετά το δεύτερο γκολ ο 44χρονος χρησιμοποιεί ξανά το όπλο του ρίχνοντας άλλες 6 φορές στον αέρα για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ. Μάλιστα φέρεται να λέει πως δεν τον νοιάζει καθώς η ποινή που θα του επιβληθεί είναι τα 2 χρόνια φυλάκισης. Άγνοια για το περιστατικό δηλώνουν τοπικοί παράγοντες.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας. Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Την ίδια ώρα αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη και κατηγορούμενοι για αδικήματα οπαδικής βίας σε βάρος συνομήλικού τους, βρίσκονται δύο 16χρονοι, που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο, το οποίο είχε καταγγελθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, στη Θεσσαλονίκη, λίγες μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει το θύμα, ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης τον ειρωνεύτηκε χρησιμοποιώντας τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου Άλκη: «Εσύ δεν θα πεις “μη με χτυπάτε άλλο”;».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος