ΠΚΜ: Διήμερη δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στη XΑΝΘ

Διήμερη δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, με σκοπό την προάσπιση της υγείας των πολιτών, διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”.

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο δραστηριοποιείται στην ενημέρωση του κοινού για τη σκελετική υγεία, καθώς και στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των νόσων που σχετίζονται με αυτή.

Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την οστεοπόρωση και πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο. Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα πραγματοποιηθούν, υπό ιατρική επίβλεψη, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρες: 10:00-13:00’, στο κτίριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία ΧΑΝΘ – Αίθουσα Σεμιναρίων). Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο: 2313 330 802 & 804, ώρες: 9:00 – 14:00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος