Καινοτόμα προϊόντα και μεθόδους παρουσιάζει για μια ακόμη φορά το ΑΠΘ στο περίπτερό του στην 86η ΔΕΘ.
Ένα από αυτά είναι και το “φ-water” (αρχικοποιημένο νερό), το οποίο σε όλες τις μελέτες που έχουν γίνει μέχρι τώρα έδειξε σημαντικότατες επιδράσεις στην ανάπτυξη των ζωντανών οργανισμών και κυρίως σε καλλιέργειες αγροτικών προϊόντων, που χρησιμοποιούνται στη διατροφική αλυσίδα.
Η διείσδυση του ηλεκτρομαγνητικού θορύβου στον εσωτερικό κόσμο των μορίων του νερού έχει ως συνέπεια να το κάνουν να αποκλίνει, ως προς τις φυσικοχημικές του ιδιότητες, από την κανονική – φυσιολογική, δηλαδή την αρχικά προβλεπόμενη από τη φύση συμπεριφορά του, εξηγεί στην ΕΡΤ3 ο Υποψήφιος Διδάκτορας του ΑΠΘ Γιάννης Σαμπρής.
Οι πρωτότυπες διατάξεις που έχουμε ανακαλύψει παράγουν ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, στις οποίες όταν εκτεθεί το νερό επανέρχεται γρήγορα στην κανονική – φυσιολογική συμπεριφορά του, δηλαδή αρχικοποιείται. Αυτό το νερό είναι το φ-water, προσθέτει ο κ. Σαμπρής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος