Σπ. Λιβανός: Ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών της Πέλλας με 8,5 εκ. ευρώ

Με 8,5 εκατομμύρια ευρώ θα ενισχυθούν οι ροδακινοπαραγωγοί στην Πέλλα. Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικης  Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, που περιόδευσε στην περιοχή. Παράλληλα, από ό,τι φαίνεται, λύθηκε και το ζήτημα των αλλοδαπών εργατών γης.

«Κεντρικός άξονας της πολιτικής μας είναι η ελληνική διατροφή, τόσο σε σχέση με την εξαγωγή των προϊόντων και την προστιθέμενη αξία που μπορεί να έχουν όσο και με την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την υγεία και τον τουρισμό μας. Σε αυτό θα επενδύσουμε και κάθε ιδέα που συνδέει την τοπικότητα των προϊόντων με αυτόν τον στόχο για μας είναι καλοδεχούμενη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λιβανός.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τον επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του νομού, Διονύση Σταμενίτη και Βασίλη Βασιλειάδη, καθώς και με τους επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο υπουργός σημείωσε πως «η Πέλλα ανοίγει τον δρόμο με τις δυναμικές καλλιέργειες που έχει και με την καθετοποίηση της παραγωγής που κάνει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος