Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την εκδικητική πορνογραφία στην Ελλάδα στην κάμερα της ΕΡΤ3

Array
Αυξάνονται δραματικά τα περιστατικά της εκδικητικής πορνογραφίας, στην Ελλάδα, με θύματα κυρίως νεαρές κοπέλες, οι οποίες στοχοποιούνται από πρώην συντρόφους τους.Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γυναίκας από τα Γιαννιτσά στην κάμερα της ΕΡΤ. Πριν από πέντε χρόνια έχασε την 22χρονη κόρη της, η οποία είχε πέσει θύμα δημοσιοποίησης προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για την Σταυρούλα Τομπάζη, η οποία ζει σαν εφιάλτη όσα πληροφορήθηκε ότι περνούσε το παιδί της. Η Γαλήνη Κοεμτζή, θεωρείται ένα από τα πρώτα θύματα του revenge porn, της εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα.

Όπως είπε, δεν της είχε δείξει σημάδια για το Ίντερνετ και ότι στη ζωή της δεν μου είχε μιλήσει παραπέρα για όλα αυτά που συνέβησαν.

Ο Αντώνης Ξυλουργίδης είναι ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση του θανάτου της άτυχης Γαλήνης. Σήμερα, χειρίζεται ακόμη έντεκα υποθέσεις εκδικητικής πορνογραφίας.

Στην Ελλάδα, το 2021 έχουν καταγραφεί 13 περιπτώσεις εκδικητικής πορνογραφίας από την αστυνομία. Ωστόσο, αρκετές οδηγούνται απευθείας στη δικαιοσύνη, ενώ οι περισσότερες μένουν στο σκοτάδι.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος