Συλλυπητήρια για τον Θέμο Αναστασιάδη

Στο κοιμητήριο της Κηφισιάς την Κυριακή θα τελεσθεί πιθανότατα  η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σωρού του από την Ελβετία . 

Η Ένωση Συντακτών εκφράζει στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» θερμά συλλυπητήρια.Τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζουν στην οικογενειά του και στους συναδέλφους του στο “Πρώτο Θέμα” με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τη σύζυγο του εκλιπόντα δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη και της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του συζύγου της.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτσης στην οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες του δημοσιογράφου – εκδότη Θέμου Αναστασιάδη.

Στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

“Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο” σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

Tο Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του “για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη  σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του”.

Η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη. Όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση «παρότι “φεύγει” πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ. Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον αποχαιρέτησαν  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  και ο αντιπρόεδρος  της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης

Σχετική Είδηση: Έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος