Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Array

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία της 24χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, καθώς, η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε και έναν δεύτερο άντρα εκ των τριών που φέρεται ότι την οδήγησαν σε σουίτα, και, όπως υποστηρίζει, της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό της.
Η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ τη διενέργεια προκαταρτική εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσαν στην πορνεία και διοχέτευαν γυναίκες σε τέτοιου είδους πάρτι.
Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, πάντως, διευκρινίζεται ότι η 24χρονη δεν είχε τέτοιου είδους εμπλοκή.

Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά ομολόγησε ότι συνευρέθηκε μαζί της με την συναίνεσή της , ο  Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται το αποτέλεσμα της τοξικολογικής εξέτασης.
Το βράδυ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το καφέ μπαρ, όπου εργαζόταν το άτομο που διοργάνωσε το πάρτι και εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος